Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Projekt: Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u uslužnom sektoru (turizam, trgovina)

Novosti

NOVO! SBOX M-923

  • 21.10.2019.
 
Poštovani kupci, predstavljamo vam novi model uredskog miša iz radionice SBOX-a. Radi se o 3D mišu koju koristi optički senzor razlučljivosti 1000 DPI-a. M-923 je simetričnog dizajna što ga čini pogodnim za korištenje lijevom ili desnom rukom. Ovaj model je dostupan u dvije varijante, CRNOJ i SREBRNOJ. Za više informacija posjetite stranice samog proizvoda.

NOVO! WHITE SHARK RHAMSES-II gaming stalak za monitore

  • 24.09.2019.


Poštovani kupci, iz WHITE SHARKA nam je u ponudu stigao gaming stalak za 2 monitora pod nazivom Rhamses-II. Neke od glavnih odlika su mogućnost montaže dva monitora ukupne težine do 14kg (7kg svaki), nakret i zakret od ukupno 30 stupnjeva te horizontalna te vertikalna orjentacija. Tu je također i organirator kablova te integrirani stalak za slušalice. Za potpune specifikacije posjetite stranice artikla.

IFA Berlin 2019

  • 09.09.2019.
Ponosni smo što ove godine po prvi put možemo biti dio najvećeg sajma potrošačke elektronike u Europi IFA 2019 u Berlinu gdje izlažemo predstavljaju tri naša branda: SBOX, White Shark i eShark. U slikama ispod pogledajte samo djelić atmosfere sa sajma na kojem ove godine izlaže preko 1800 izlagača uz više od 250 000 posjetitelja. Ako se nađete u blizini posjetite nas u hali 11.1 na štandu 157. Sajam traje do 11. Rujna.

WHITE SHARK Jaguar je postao još bolji!

  • 28.08.2019.
 
Poštovani kupci, WHITE SHARK JAGUAR - model koji je do sada bio dostupan u crvenoj i zlatnoj boji od sada će dolaziti u srebrnom izdanju. Osim boje, novi/stari JAGUAR je unaprijeđen i virtualnim 7.1 kanalnim audio sustavom pa ćete tako moći uživati u još boljim mogućnostima ovog headset-a.

ESHARK - novi gaming brend!

  • 22.08.2019.
 

Poštovani kupci, s ponosom Vam možemo predstaviti naš novi gaming brend - ESHARK! Radi se brendu koji čine proizvodi visoke kvalitete te koji je namijenjen esport igračima. Trenutno možete birati između 11 atraktivnih proizvoda - gaming miševa SHINAI i TANTO, mehaničke tipkovnice KODACHI, gamerskih slušalica KOTO i KUGO, podloga KARUTA i YUGAKE, ruksaka GURUWA, stolice MICHODAI. Detalje i specifikacije samih proizvoda provjerite na pripadajućim stranicama.

EP-033 novi model slušalica!

  • 16.08.2019.
 

Poštovani kupci, stigao je novi model slušalica SBOX SP-033 u bijeloj i crnoj boji. Ovaj model odlikuje gumeno kučište na koje možete namotati kabel slušalica i tako izbjeći zapetljavanje. Više informacija o proizvodu možete pronaći na pripadajućim stranicama artikla.

Nove gaming stolice od WHITE SHARK-!

  • 14.08.2019.
 

Poštovani kupci, iz WHITE SHARK-a nam je pristigao novi model gaming stolice, DERVISH! Ovaj model dolazi u dvije boje, a to su CRNO-CRVENA i CRNO-BIJELA. Od izdvojenih mogućnosti tu su podesivi nasloni za ruke, podešavanje i zaključavanje nagiba stolice te osnovna mogućnost podizanja i spuštanja.


Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 1000 kn
 

Pouzdan partner

25 godina uspješnog poslovanja na domaćem i inozemnom tržištu
 

Dostupni klijentima

Telefonom na 044 680 704, mailom na kutina@smit-electronic.hr, u poslovnici...