Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Novosti

White Shark DARK NOMAD - Novi gaming ruksak!

  • 09.07.2018.
 

WHITE SHARK DARK NOMAD - novi je, a ujedno i prvi ruksak u ponudi White Sharka koji je namjenjen prijenosu vašeg gaming prijenosnog računala zajedno sa ostatkom gaming opreme. Ruksak je dimenzija 370 x 510 x 180mm koje osiguravaju velik broj pretinaca i pregrada te dovoljno mjesta za prijenosnik dijagonele ekrana od 17,3 inča. Napravljen je od vodootpornoh poliestera.

NOVI trostruki USB auto punjač SBOX CC-331!

  • 05.07.2018.
 

NOVO u ponudi SBOX-a i ŠMIT-ELECTRONIC-a! Trostruki USB punjač za vaše vozilo, CC-331. Punjač dolazi u dvije boje, CRNOJ i BIJELOJ te čak tri porta na kojima možete istovremeno puniti čak tri uređaja. CC-331 ima maksimalnu izlaznu snagu od 3.1A koji se ravnomjerno raspoređuju po portovima ukoliko su istovremeno spojena tri uređaja.

LEOPARD, LION, PUMA - nove mačke u gradu!

  • 04.07.2018.
 

Dragi kupci, željeli bi Vas obavijestiti da smo u ponudu White Shark gaming slušalica uvrstili čak tri nova modela. Riječ je o LEOPARD, LION te PUMA modelima sa ugrađanim mikrofonom te LED osvjetljenjem. Sva tri modela odlikuju 50mm driveri koji osiguravaju kvalitetan te izražen bass. Modeli LEOPARD I PUMA posjeduju dva 3,5mm konektora za slušalice i mikrofon, te USB konektor za napajanje LED osvjetljenja dok model LION zvuk prenosi putem USB priključka.


White Shark TIGER skoro Best buy!

  • 13.06.2018.
 
Poštovani kupci, nedugo nakon što su slušalice Sound Blaster Jam (Creative Labs) ponjele titulu najisplativije kupnje prema testu časopisa BUG, slušalice  White Shark Tiger umalo su ugrabile nagradu najbolje kupnje prema testu časopisa VIDI. Kako stoji u testu VidiLAB-a slušalice Tiger najveće su iznenađenje  te su nadišle apsolutno sva očekivanja u svim aspektima njihova testa. Zvučna slika savršeno je prilagođena namjeni, visoki tonovi su prisutni te odlično definirani, dok su niski također prisutni i iznimno precizni.

Cijeli tekst možete pročitati OVDJE

NOVO! CC-221 Dvostruki USB punjač za vaše vozilo!

  • 07.06.2018.
 
Poštovani kupci! Stigli su novi članovi Fruity serije proizvda. Radi se o CC-221 USB punjačima za Vaš automobil. Trenutno su dostupni u CRVENOJ, BIJELOJ te CRNOJ boji, no uskoro će biti dostupan i u PLAVOJ. CC-221 posjeduje 2 USB porta, sa 2.1A te 1A.

Časopis BUG je odabrao Creative Sound Blaster Jam!

  • 06.06.2018.
 

Poštovani kupci, bežične slušalice Sound Blaster JAM marke Creative odnijele su titulu najisplativije kupnje na testu informatičkog časopisa BUG. Kako kažu dečki iz BUG-a, Sound Blaster JAM za samo 449,90kn nude "doista uvjerljive akustičke performanse i visok stupanj udobnosti". Neke od značajnih specifikacija vezanih za Sound Blaster su podržani Bluetooth 4.1, mikrofon za razgovore, tipka za javljanje/pauziranje pjesama te tipke za stišavanje te pojačavanje.

Cijeli članak možete pročitati ovdje.

NOVE GEL ERGONOMSKE PODLOGE ZA MIŠ!

  • 28.05.2018.
 
Dragi kupci, od sada u ponudi imamo i nove podloge za miša sa GEL ergonomskim naslonom za zglob. Podloge su raspoložive u tri boje, CRVENOJ, CRNOJ te PLAVOJ. Meke su i precizne, a donji sloj napravljen je on gume koja spriječava proklizavanje na glatkim površinama.    

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 1000 kn
 

Pouzdan partner

24 godina uspješnog poslovanja na domaćem i inozemnom tržištu
 

Dostupni klijentima

Telefonom na 044 680 704, mailom na kutina@smit-electronic.hr, u poslovnici...