Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Projekt: Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u uslužnom sektoru (turizam, trgovina)

Novosti

White Shark PROMO artikli!

  • 31.03.2020.
 
Poštovani kupci, na lageru su nam ponovno White Shark PROMO artikli. Majce dugih rukava s kapuljačom u CRNO-SIVOJ, BIJELO-SIVOJ te novoj CRVENO-CRNOJ boji. Tu su još također i šilt kape u dvije varijante te kratke majce u CRNOJ i BIJELOJ boji.

WHITE SHARK SPARTACUS 2!

  • 19.03.2020.
 

Dragi kupci, stigla nam je unaprijeđena verzija već dobro poznatog modela White Shark Spartacus V2. Verzija 2 je zadržala oblik i dizajn uz sitne izmjene u boji, dok se ispod haube nalazi unaprijeđeni SUNPLUS 199 optički senzor rezolucije do 6400 DPI-a. Od ostalih karakteristika tu je RGB osvjetljenje, ubzanje do 12G, životni vijek do 10 milijuna klikova. Za ostale informacije molimo vas da posjetite stranice artikla.

Novi ESHARK i White Shark proizvodi!

  • 12.03.2020.

Poštovani kupci, ovog tjedna stigla su nam čak četiri nova artikla od White Shark-a i eShark-a!  Radi se o gaming slušalicama TAIKO i KOTO V2 od eShark-a odnosno CARACAL od White Shark-a, te 7D gaming mišu LANCELOT. TAIKO je trenutno najjači model kojeg odlikuje mogućnost rada u stereo modu (analogno) te 7.1 modu virtualnog surround-a ukoliko se spoje putem USB adaptera. KOTO V2 je unaprijeđena verzija prvotnog KOTO modela, a od novosti valja izdvojiti uni-direkcijski mikrofon te USB sučelje koje omogućuje 7.1 virtualni surround. Za detaljne specifikacije posjetite stranice pojedinih proizvoda!

WHITE SHARK CREEK i MOHAWK!

  • 04.03.2020.
 
Dragi kupci, pristigla su nam još dva nova artikla od WHITE SHARK-a. Radi se o nosačima/stalcima za slušalice CREEK i MOHAWK. CREEK je stolni stalak za slušalice izrađen od plastike, a potrebno ga je samo postaviti na željeno mjesto na vašem stolu. Ukoliko ga želite dodatno fiksirati, na donjoj strani stalka se nalazi 3M naljepnica. MOHAWK također služi ua odlaganje vaših slušalica, no razlika je što je on više tip nosača. Izrađen je od metala te se može montirati na dva načina; putem dvije 3M naljepnice ili putem vijka. (vijak i naljepnice dolaze u pakiranju).

WHITE SHARK SPARTAN i LEGIONNAIRE!

  • 26.02.2020.
 
White Shark SPARTAN i LEGIONNAIRE dvije su nove mehaničke tipkovnice u našoj ponudi. Oba modela dijele iste specifikcije koje odlikuju OUTEMU plavi mehanički prekidači životnog vijeka do čak 50 milijuna pritisaka, 4mm hoda tipki i 60g pritiska. Manja, SPARTAN, je gaming tipkovnica TENKEYLESS dizajna dok je veća LEGIONNAIRE tipkovnica pune veličine. Gornji dio tipkovnica je metalan dok je donjio dio pokrova plastičan. Tipke i slova obje tipkovnice posjeduju RGB LED osvjetljenje s 9 pre-definiranih načina. Za potpune specifikacije posjetite stranice pojedinih artikala.


DISTREE EMEA MONACO 2020!

  • 18.02.2020.
 

Šmit-Electronic i ove godine predstavlja svoja tri branda na DISTREE EMEA sajmu u Monacu. Sajam traje od 18. do 21. ovog mjeseca u Monte Carlu, hotel Fairmont.

SBOX NEBRASKA RUKSAK

  • 18.02.2020.
 
Poštovani kupci, pristigao nam je novi model SBOX ruksaka pod nazivom NEBRASKA. SBOX NEBRASKA je ruksak za 15.6" prijenosna računala. Napravljen je od poliestera/PVC-a, crne boje. Na bočnim stranama možete pronaći dva mrežasta pretinca za npr. bocu, dok se unutar jednoga nalazi i USB priljučak koji može poslužiti za punjenje vašeg mobilnog telefona (ukoliko s unutarnje strane spojite prijenosnu bateriju koja ne dolazi s ruksakom). S prednje strane je jedan manji pretinac s zatvaračem dok je u sredini jedan veći s nekoliko džepića za sitne stvari unutar njega. Na zadnjoj strani ruksaka je glavni pretinac unutar kojeg se nalazi odjeljenje za prijenosno računalo zaštićeno čičkom. 

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 1000 kn
 

Pouzdan partner

26 godina uspješnog poslovanja na domaćem i inozemnom tržištu
 

Dostupni klijentima

Telefonom na 044 680 704, mailom na kutina@smit-electronic.hr, u poslovnici...