Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Novosti

Novi WS proizvodi!

  • 26.11.2020.

Dragi naši, donosimo vam dosta noviteta iz White Sharka. U prodaji su WS muške i ženske ZIMSKE JAKNE dostupne u veličinama od S do XL - muške, te ženske u veličinama od S do L. KIOWA je nova gaming tipkovnica koju odlikuju membranski prekidači, pozadinsko osvjetljenje u duginim bojama te 10 multimedijskih tipki na gornjem dijelu tipkovnice. Dostupna sa HR i US rasporedom tipki. U redove gaming miševa nam je stigao SAGRAMORE, 5D gaming miš s 5 tipki te Pixart 3325 senzorom rezolucije do 7000DPI-a, HUANO prekidačima te RGB osvjetljenjem. Kako bi zaokružili novitete u dijelu periferije tu su nam i WOLF - USB slušalice s mikrofonom. 50mm driveri osiguravaju snažan bass i precizan zvuk dok se osvjetljenje na vanjskoj strani slušalica brine za potpuni gaming ugođaj. Za više informacija o pojedinim proizvoda, posjetite pripadajuće stranice istih.

SBOX AP-85W i TC-65W

  • 30.10.2020.
 
AP-85W i TC-65W novi su adapteri SBOX-a. AP-85W strujni je adapter za punjenje MacBook uređaja koji koriste MagSafe 2 kompatibilni magnetski konektor. Maksimalna izlazna snaga je 85W pri izlazu od 20V 4.5A. Uređaj ima visoku energetsku učinkovitost te ugrađene zaštite od kratkod spoja i preopterećenja. TC-65W je univerzalni punjač s USB Type C konektorom, izlaznom snagom od 65W te je pogodan za punjenje svih vrsta uređaja s Type C konektorom. TC-65W također posjeduje zaštite kao i prethodno spomenuti AP-85W kao i automatsko podešavanje tj prilagođavanje voltaže. Više informacija možete pronaći na stranicama proizvoda.

SBOX PLB-61486 I White Shark ARMAGEDON

  • 22.10.2020.

Predstavljamo vam dva nova artikla u ponudi. Prvi je zidni, okretno-nagibni nosač za TV koji nosi oznaku SBOX PLB-61486. Radi se o nosaču punog pokreta za uređaje dijagonale 43" - 90" i težine do 60kg. Udaljenost od zida je varijabilna od 77mm - 428mm. Nosač ima ugrđeni organizator kablova koji iste drži organinziranim i zaštićenim. Drugi proizvod je White Shark ARMAGEDON, bežično-žičani kontroler za PS3 / PS4 / PC. Kontroler posjeduje ugrađenu Li-ion bateriju od 600mAh koja vam priža 6 do 8h bezbrižnog igranja, dok je vrijeme punjenja iste oko 2h. Za kompletne specifikacije posjetite web stranice proizvoda.

WS OCELOT & eShark KUGO V2

  • 19.10.2020.
White Shark OCELOT - novi model gaming stereo slušalica. Posjeduju 50mm drivere koji pružaju snažan bass tijekom igranja. Iznimno mekane spužvice na slušalicama omogućju dugatrajno igranje bez osjećaja pritiska na vaše uši. Podešavanje glasnoće nalazi se na stražnoj strani slušalice. Osvjetljenje se napajanje putem USB priključka dok se zvuk prenosi putem 2 x 3,5mm audio priključaka. eShak KUGO V2 - unaprijeđena su verzija već dobro poznatog modela gaming slušalica iz eShark-a. KUGO V2 je dobio unaprijeđeni uni-direkcijski mikrofon te se od sada zvuk prenosi kompletno putem USB priključka. Vizualno, slušalice su dobile minimalnistički eShark logo na bočnim dijelovima slušalica koji je osvjetljen bijelom bojom. Kontrole koje se nalaze na kabelu su također nove te sada na njima možere kontrolirati glasnoću mikrofona i zvuka, paliti/gasiti osvjetljenje te potpuno utišati mikrofon jednom tipkom.

WS ICE MASTER, RACER TWO i TERMINATOR

  • 02.10.2020.
Noviteti iz White Sharka! U ponudu su nam stigla dva nova modela stolica - RACER TWO i TERMINATOR te hladnjak za prijenosna računala - ICE MASTER. Obje stolice krasi atraktivan dizajn te mogućnost podešavanje visine sjedenja, kuta naslona stolice te zaključavanje kuta nagiba stolice. TERMINATOR ima fiksne naslone za ruke dok RACER TWO posjeduje mogućnost podizanja/spuštanja kao i njihovu rotaciju. ICE MASTER posjeduje čak 5 ventilatora od kojih je glavni promjera 140mm, dok su ostala 4 promjera 60mm. Gornja ploča je metalna dok je donja izrađena od plastike. Na dnu hladnjaka se nalaze prekidači za aktivaciju svjetlosnog efekta te ON/OFF prekidač koji ujedno služi i za odabir između dvije brzine vrtnje.

WHITE SHARK GALAHAD!

  • 24.09.2020.
 
White Shark GALAHAD je gamerski 6D - miš sa 6 tipki. Pokreće ga SUNPLUS 6651 čipset koji podržava rezoluciju optičkog senzora do 6400 DPI-a (moguće ga je podešavati po volji). Glavna odlika ovog gaming miša je njegova iznimno mala težina - svega 101g(uključujući kabel). HUANO prekidači osiguravaju životni vijek od 10 milijuna klikova.

SBOX H-404C - USB razdjeljnjik s TYPE C priključkom!

  • 16.09.2020.
 
H-404C je 4-portni USB razdjeljnik s Type C glavnim priključkom. Idealan je za korištenje na prijenosnim računalim s type c priključnim konektorom te ostalim android i linux uređajima. Napaja se potpuno putem Type C sučelja te za njegov rad nije potrebno nikakvo dodatno napajanje.

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 1000 kn
 

Pouzdan partner

26 godina uspješnog poslovanja na domaćem i inozemnom tržištu
 

Dostupni klijentima

Telefonom na 044 680 704, mailom na kutina@smit-electronic.hr, u poslovnici...