Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Novosti

NOVO! SBOX kućište PCC-180!

  • 23.02.2021.
 

Poštovani kupci, iz SBOX-a nam stiže prvi model kućišta za PC. Radi se o vrlo jednostavnom kućištu koje se krije iza modela PCC-180. Posjeduje 2 x vanjska utora za 5.25 optičke ili neke druge uređaje, 2(3) x 3.5 unutarnja mjesta za HDD te 2(3) x 2.5 mjesta za SSD. U kućište je moguće montirati ATX, Micro - ATX ili ITX ploču. Također, kućište posjeduje 7 horizontalnih i 2 vertikalna mjersta za dodatne kartice.

Za poptupne specifikacije posjetite stranice proizvoda!

(3) - ovisno o tipu ugrađene matične ploče.

WHITE SHARK PIRATE!

  • 15.02.2021.
 
Dragi kupci, stigao nam je novi model White Shark stolice - PIRATE! Stolica je dostupna u tri boje: CRNO/CRVENOJ, CRNO/BIJELOJ te potpuno CRNOJ boji. Površina stolice je izrađena od EKO kože dok je nosivi okvir unutar stolice izrađen od drveta. Od osnovnih mogućnosti tu je zračno podizanje odnosno podešavanje visine sjedenja ručicom, zaključavanje nagiba u osnovnoj poziciji te ispuna spužvom za udobno i dugotrajno sjedenje. Baza je izrađena od plastike kao i kotačići te je maksimalna nosivost 120kg. Za više informacija posjetite stranice proizvoda!

WHITE SHARK CHEYENNE!

  • 01.02.2021.
 
Poštovani kupci, predstavljamo vam novi White Shark gaming combo - CHEYENNE! Set se sastoji od već dobro poznate tikovnice GLADIATOR 2, slušalica WOLF s 2 x 3,5mm konektorima te potpuno novim mišem i podlogom. Kod tipkovnice je naglasak na robusnu izradu i metalnu gornju ploču te LED osvjetljenje s efektom duge. Optički miš posjeduje čak 7 tipki - 7D te pulsirajuće osvjetljenje u 4 boje, a pokreće ga Instant 704C čipset maksimalne rezolucije 3200 DPI-a. Unutar samih slušalica se kriju 50mm driveri, dok se s vanjske strane također nalazi pulsirajuće LED osvjetljenje. Za više informacija posjetite stranice PROIZVODA!

ADAPTER SBOX IPH/8 M. -> TYPE-C Ž.

  • 21.01.2021.

 Poštovani kupci, NOVO U PONUDI, adapter tj prijelaz sa IPH M. na TYPE C Ž. koji vam omogućuje korištenje USB Type C kabela na vašem Apple uređaju. Podržava punjenje te USB 2.0 prijenos podataka.

White Shark FIRE SHADOW!

  • 30.12.2020.
 

FIRE SHADOW - novi je gaming stol iz radionice WHITE SHARK-a. Noge su izrađene od čelika, a radna površina od iverice i ABS plastike s teksturom karbona. S donje strane stola se nalazi RGB osvjetljenje koje se napaja putem USB priključka, dok se njime upravlja malim daljimskim upravljačem. RGB osvjetljenje ima nekoliko različitih načina rada i izmjenjivanja boja, a moguće ga je i potpuno ugasiti. Valja izdvojiti i nosač za slušalice te držač za piće koje se montira na jednoj od strana stola. Ukupna nosivost stola je 100kg. Za potpune specifikacije posjetite stranice proizvoda.

Sretan Božić i Nova 2021!

  • 24.12.2020.
 

Sretan Božić i uspješnu Novu 2021. godinu žele vam djelatnici ŠMIT-ELECTRONIC-a!

NOVO u ponudi!

  • 24.12.2020.
Poštovani kupci, predstavljamo vam tri nova artikla. Iz White Sharka nam dolazi novi gaming miš SAGRAMORE te web kamera - OWL, a iz ESHARK-a bijela NAGINATA. SAGRAMORE je 5D gaming miš sa Pixart 3325 optičkim senzorom maksimalne rezolucije 7000DPI-a, HUANO prekidačima te RGB osvjetljenjem. OWL je nova FULL HD kamera, rezolucije 1920 x 1080, a glavna odlika je mogućnost okretanja i podešavanje kuta od 360 stupnjeva. Mikrofon je integriran, a fokus je manualnog tipa. Is ESHARK-a nam dolazi već dobro poznata NAGINATA, no ovog puta u bijeloj boji. Za više informacija, posjetite stranice pojedinih artikala.

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 1000 kn
 

Pouzdan partner

27 godina uspješnog poslovanja na domaćem i inozemnom tržištu
 

Dostupni klijentima

Telefonom na 044 680 704, mailom na kutina@smit-electronic.hr, u poslovnici...