Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Novosti

INVENTURA

  • 01.12.2021.
Poštovani kupci,

Ovim putem Vas obavještavamo da u subotu, 4.12.2021., maloprodaja/veleprodaja neće raditi zbog INVENTURE.

Hvala na razumijevanju!

Najpristupačnija mehanička tipkovnica na tržištu! - White Shark COMMANDOS

  • 23.11.2021.
 
White Shark COMMANDOS, najpristupačnija je mehanička tipkovnica na tržištu uz preporučenu maloprodajnu cijenu od samo 199,90 knCOMMANDOS koristi tenkeyless dizajn i mehaničke prekidače crvene boje. Metalna baza s plastičnim pokrovom čini ju prilično robusnom, a od glavnih odlika valja izdvojiti anti-ghosting (od 25 tipki) te osvjetljenje s efektom duge i 12 različitih modova. Za više informacija posjetite stranice proizvoda!

White Shark GALAHAD RED i eShark SHURIKEN!

  • 19.11.2021.

Poštovani kupci, od sada pored crnog, bijelog i ružičastog GALAHADA, možete odabrati i CRVENOG. Da podsjetimo, radi se od 6D gaming mišu koji koristi SUNPLUS 6651 čipset s podrškom za rezoluciju do 6400 DPI-a, HUANO prekidačima životnog vijeka preko 10 M klikova te RGB osvjetljenjem! Iz ESHARK-a nam dolazi potpuno novi model koji nosi naziv SHURIKEN! To je također 6D gaming miš kojeg pokreće PWM 3370 optički senzor rezolucije čak 19 000 DPI-a! Glavne tipke koriste LK prekidače životnog vijeka od preko 100 M klikova, dok su kod bočnih zaduženi OMRON prekidači. SHURIKEN teži samo 65 g. Za više informacija molimo posjetite stranice proizvoda!

White Shark SHIFTER i CONQUEROR

  • 19.10.2021.
White Shark SHIFTER dodatak je za postojeću RSC-303 KING OF SPEED kokpit stolicu. Radi se o stalku za gaming mjenjač, a već postavljene rupe čine ga kompatibilnim s većinom poznatih proizvođača kao što su Logitech, Fanatec, Thrustmaster i drugi. CONQUEROR je sklopivi/univerzalni nosač volana, mjenjača i papučica.Idealan je za manje prostore jer ga je lako sklopiti i spremiti, a omogućuje vam da uživate u igrama ispred televizora udobno sjedeći na sofi ili stolici. Kad igra završi, jednostavno presavijte nosač i odložite ga u ormar ili na bilo koje drugo mjesto bez potrebe za skidanjem upravljača i pedala. 

SBOX USB - TYPE C kabel s LED indikatorom!

  • 27.09.2021.
 
USB-TYPEC-3 - je novi SBOX kabel duljine 3 m s ugrađenim LED indikatorom koji olakšava pronalazak kabela u mračnoj prostoriji te ujedno pokazuje da li je punjenje u tijeku ili je uređaj u potpunosti napunjen. Vanjski promjer kabela je 6 mm, dok brzina prijenosa podataka iznosi 480 Mbps. Za više informacija posjetite stranice proizvoda!

White Shark COYOTE!

  • 21.09.2021.


Poštovani kupci, iz White Sharka nam stiže novi model gaming slušalica pod nazivom COYOTE. Radi se o naglavnim slušalicama s 50 mm driverima impedancije 32 Ohm-a te frekvencijskog odziva od 20 Hz do 20kHz. Mikrofon je omni-direkcijskog tipa te je integriran u lijevu slušalicu. Posjeduju 2 x 3.5 mm audio priključke te USB priključak koji služi izričito za napajanje LED osvijetljenog logo-a koji se nalazi na bočnim stranicama. Izrađene su u kombinaciji metala (aluminij), plastike te EKO kože. U pakiranju dolazi i adapter 2 x 3.5 mm Ž > 1 x 3.5 mm M 4 Pin-a koji vam omogućuje korištenje ovih slušalica i na PS4 / XBOX konzolama te ostalim uređajima koji koriste isti standard. Za više informacija posjetite stranice proizvoda.

EAGLE i BLACKBIRD - White Shark gaming earphone slušalice!

  • 06.09.2021.

Poštovani kupci, u ponudu White Shark proizvoda smo uvrstili dva modela gaming in-ear slušalica, EAGLE i BLACKBIRD. Oba modela imaju odvojivi, omni-direkcijski, mikrofon, zvučnik promjera 10 mm s frekvencijskim rasponom od 100 Hz do 10 kHz. Na kabelu duljine 1.2 m nalazi se mikrofon te funkcijska tipka (EAGLE, BLACKBIRD), te tipka za podešavanje glasnoće (samo BLACKBIRD). Za više informacija posjetite stranice proizvoda.

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 1000 kn
 

Pouzdan partner

27 godina uspješnog poslovanja na domaćem i inozemnom tržištu
 

Dostupni klijentima

Telefonom na 044 680 704, mailom na kutina@smit-electronic.hr, u poslovnici...