Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Novosti

White Shark SHIFTER i CONQUEROR

  • 19.10.2021.
White Shark SHIFTER dodatak je za postojeću RSC-303 KING OF SPEED kokpit stolicu. Radi se o stalku za gaming mjenjač, a već postavljene rupe čine ga kompatibilnim s većinom poznatih proizvođača kao što su Logitech, Fanatec, Thrustmaster i drugi. CONQUEROR je sklopivi/univerzalni nosač volana, mjenjača i papučica.Idealan je za manje prostore jer ga je lako sklopiti i spremiti, a omogućuje vam da uživate u igrama ispred televizora udobno sjedeći na sofi ili stolici. Kad igra završi, jednostavno presavijte nosač i odložite ga u ormar ili na bilo koje drugo mjesto bez potrebe za skidanjem upravljača i pedala. 

SBOX USB - TYPE C kabel s LED indikatorom!

  • 27.09.2021.
 
USB-TYPEC-3 - je novi SBOX kabel duljine 3 m s ugrađenim LED indikatorom koji olakšava pronalazak kabela u mračnoj prostoriji te ujedno pokazuje da li je punjenje u tijeku ili je uređaj u potpunosti napunjen. Vanjski promjer kabela je 6 mm, dok brzina prijenosa podataka iznosi 480 Mbps. Za više informacija posjetite stranice proizvoda!

White Shark COYOTE!

  • 21.09.2021.


Poštovani kupci, iz White Sharka nam stiže novi model gaming slušalica pod nazivom COYOTE. Radi se o naglavnim slušalicama s 50 mm driverima impedancije 32 Ohm-a te frekvencijskog odziva od 20 Hz do 20kHz. Mikrofon je omni-direkcijskog tipa te je integriran u lijevu slušalicu. Posjeduju 2 x 3.5 mm audio priključke te USB priključak koji služi izričito za napajanje LED osvijetljenog logo-a koji se nalazi na bočnim stranicama. Izrađene su u kombinaciji metala (aluminij), plastike te EKO kože. U pakiranju dolazi i adapter 2 x 3.5 mm Ž > 1 x 3.5 mm M 4 Pin-a koji vam omogućuje korištenje ovih slušalica i na PS4 / XBOX konzolama te ostalim uređajima koji koriste isti standard. Za više informacija posjetite stranice proizvoda.

EAGLE i BLACKBIRD - White Shark gaming earphone slušalice!

  • 06.09.2021.

Poštovani kupci, u ponudu White Shark proizvoda smo uvrstili dva modela gaming in-ear slušalica, EAGLE i BLACKBIRD. Oba modela imaju odvojivi, omni-direkcijski, mikrofon, zvučnik promjera 10 mm s frekvencijskim rasponom od 100 Hz do 10 kHz. Na kabelu duljine 1.2 m nalazi se mikrofon te funkcijska tipka (EAGLE, BLACKBIRD), te tipka za podešavanje glasnoće (samo BLACKBIRD). Za više informacija posjetite stranice proizvoda.

White Shark TEMPLAR i DAKOTA!

  • 01.09.2021.

TEMPLAR i DAKOTA, dvije su nove gaming tipkovnice koje nam stižu iz White Sharka. Radi se o tipkovnicama s membranskim prekidačima, RAINBOW LED pozadinskim osvjetljenjem te atraktivnim dizajnom. TEMPLAR je u potpunosti izrađen od metala (kombinacija Aluminija i Cinka), dok je DAKOTA izrađena od ABS plastike. Za više informacija molimo posjetite pripadajuće stranice proizvoda!

SBOX EB-TWS32 i EB-TWS72 earbud slušalice!

  • 25.08.2021.

SBOX EP-TWS32 i EB-TWS72 nove su earbud bežične slušalice. Oba modela dijele isti čipset Bluetrum 5376A koji podržava Bluetooth protokol verzije 5.1. Slušalice dolaze u kutijicama za prijenos i punjenje kapaciteta 250 mAh. Vrijeme razgovora iznosi 3-4 h, a vrijeme na čekanju 100 h. Domet oba modela je 10 m. EB-TWS32 posjeduje integriranu bateriju kapaciteta 40 mAh dok model EB-TWS72 ima nešto manju 30 mAh bateriju. Za više informacija posjetite stranice proizvoda.

White Shark WARLOCK i TRISTAN!

  • 25.08.2021.
 
Poštovani kupci, u ponudu White Shark gaming miševa, stigla su nam dva nova modela. Radi se o modelima WARLOCK i TRISTAN. WARLOCK odlikuje moderan dizajn, gaming senzor rezolucije do 6400 DPI-a te RGB osvjetljenje s 16.8 M boja koje je moguće podešavati putem software-a ili posebne tipke s donje strane miša. Glavna odlika TRISTAN-a je SunPlus 6662 senzor s čak 12 000 DPI-a, RGB osvjetljenje te 7 tipki. Za više informacija posjetite stranice proizvoda.

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 1000 kn
 

Pouzdan partner

27 godina uspješnog poslovanja na domaćem i inozemnom tržištu
 

Dostupni klijentima

Telefonom na 044 680 704, mailom na kutina@smit-electronic.hr, u poslovnici...