Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Novosti

Nove CABLE GUY figure!

  • 03.01.2019.

U ponudu su nam stigle i nove CABLE GUY figurice i poklon pakiranja! Sada su tu SPYRO, SPIDERMAN i  Vault Boy 76. Od poklon pakiranja tu su COD te SPYRO BIG BOX. Sadržaje paketa provjerite pa pripradajućim stranicama.

NOVE White Shark podloge!

  • 03.01.2019.
 


Dragi kupci! Stigla su nam četiri nova modela WHITE SHARK podloga za miševe. Radi se o ABYSSAL MIRROR, ASCENDED i FACELESS ORACLE veličine 400 x 300mm te crnoj WS podlozi za cijeli stol dimenzija 1375 x 675mm. Sve četiri podloge su izrađene od celularne gume koje spriječavaju klizanje podloge po površini stola. Valja napomenuti kako su podloge napravljene u suradnji s Phageborn-om. 

Novi modeli WHITE SHARK stolica!

  • 30.11.2018.
 

Dragi kupci, iz WHITE SHARK-a nam stižu čak tri nova modela gaming stolica. Radi se o modelim PHANTOM, PRO RACER i NITRO GT. Za više informacija i tehničkih specifikacija posjetite pojedine stranice svakog modela.

WHITE SHARK/ SBOX na Reboot Infogameru show-u!

  • 30.11.2018.
 

Ovim putem bi se željeli zahvaliti svima koji su posjetili naš WHITE SHARK / SBOX štand na ovogodišnjem Reboot InfoGamer show-u. Vidimo se sljedeće godine na još većem, zanimljivijem i bogatijem štandu! 

NOVI model slušalica EP-791 u ponudi!

  • 30.11.2018.
 

Dragi kupci, stigao nam je novi model in-ear slušalica marke SBOX. Radi se o modelu EP-791 koji dolazi u četiri atraktivne boje: bijeloj, crvenoj, plavoj te crnoj. Posjeduju klasičan 4-pinski 3,5mm konektor te ugrađeni mikrofon za razgovore na vašem smartphone uređaju.

WHITE SHARK MAJCE KRATKIH RUKAVA!

  • 31.10.2018.
 

Poštovani kupci! Za najvjernije fanove našeg gaminkg brand-a WHITE SHARK, u ponudu smo uvrstili i majice kratkih rukava crne boje u veličinama od S do XXL.

Dva COMBO proizvoda iz WHITE SHARK-a!

  • 18.10.2018.
 

Iz WHITE SHARKA nam dolaze dva COMBO paketa pod nazivima CHEROKEE i COMANCHE! Prvi od navedenih se sastoji od tipkovnice, miše te podloge za miša dok se u COMANCHE pakiranju nalaze i stereo gaming slušalice. Više infomacija od njima možete pronaći na primadajućim stranicama proizvoda.

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 1000 kn
 

Pouzdan partner

25 godina uspješnog poslovanja na domaćem i inozemnom tržištu
 

Dostupni klijentima

Telefonom na 044 680 704, mailom na kutina@smit-electronic.hr, u poslovnici...