Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Projekt: Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u uslužnom sektoru (turizam, trgovina)

Novosti

IFA Berlin 2019

  • 09.09.2019.
Ponosni smo što ove godine po prvi put možemo biti dio najvećeg sajma potrošačke elektronike u Europi IFA 2019 u Berlinu gdje izlažemo predstavljaju tri naša branda: SBOX, White Shark i eShark. U slikama ispod pogledajte samo djelić atmosfere sa sajma na kojem ove godine izlaže preko 1800 izlagača uz više od 250 000 posjetitelja. Ako se nađete u blizini posjetite nas u hali 11.1 na štandu 157. Sajam traje do 11. Rujna.

WHITE SHARK Jaguar je postao još bolji!

  • 28.08.2019.
 
Poštovani kupci, WHITE SHARK JAGUAR - model koji je do sada bio dostupan u crvenoj i zlatnoj boji od sada će dolaziti u srebrnom izdanju. Osim boje, novi/stari JAGUAR je unaprijeđen i virtualnim 7.1 kanalnim audio sustavom pa ćete tako moći uživati u još boljim mogućnostima ovog headset-a.

ESHARK - novi gaming brend!

  • 22.08.2019.
 

Poštovani kupci, s ponosom Vam možemo predstaviti naš novi gaming brend - ESHARK! Radi se brendu koji čine proizvodi visoke kvalitete te koji je namijenjen esport igračima. Trenutno možete birati između 11 atraktivnih proizvoda - gaming miševa SHINAI i TANTO, mehaničke tipkovnice KODACHI, gamerskih slušalica KOTO i KUGO, podloga KARUTA i YUGAKE, ruksaka GURUWA, stolice MICHODAI. Detalje i specifikacije samih proizvoda provjerite na pripadajućim stranicama.

EP-033 novi model slušalica!

  • 16.08.2019.
 

Poštovani kupci, stigao je novi model slušalica SBOX SP-033 u bijeloj i crnoj boji. Ovaj model odlikuje gumeno kučište na koje možete namotati kabel slušalica i tako izbjeći zapetljavanje. Više informacija o proizvodu možete pronaći na pripadajućim stranicama artikla.

Nove gaming stolice od WHITE SHARK-!

  • 14.08.2019.
 

Poštovani kupci, iz WHITE SHARK-a nam je pristigao novi model gaming stolice, DERVISH! Ovaj model dolazi u dvije boje, a to su CRNO-CRVENA i CRNO-BIJELA. Od izdvojenih mogućnosti tu su podesivi nasloni za ruke, podešavanje i zaključavanje nagiba stolice te osnovna mogućnost podizanja i spuštanja.


5 u 1 kontroler- WHITE SHARK PANTHEON

  • 24.07.2019.
 

Novo u ponudi WHITE SHARK-a. 5 u 1 gaming kontroler PANTHEON kompatibilan s PC, PS2, PS3, Android TV box te Android TV sustavima. Frekvencija rada je 2.4 GHz-a, a domet 10m. Za spajanje na podržane uređaje koristi se bežični adapter koji je priložen u pakiranju. Kontroler ima 12 akcijskih tipki, 8 direkcijskih te dvije 3D gljivice. Napaja se putem 3 x AAA baterije koje nisu uključene u pakiranju.

Reinkarnacija u svijetu tipkovnica/combo setova

  • 10.07.2019.

Ponosno vam prestavljamo dva nova modela White Shark tipkovnice i combo seta. Radi se o boljim unaprijeđenim inačicama već poznatih Viking i Apache modela koji dolaze pod novim-starim imenima Viking 2 i Apache 2.
Ostatak ponude White Shark pogledajte na našim web stranicama www.whiteshark.biz

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 1000 kn
 

Pouzdan partner

25 godina uspješnog poslovanja na domaćem i inozemnom tržištu
 

Dostupni klijentima

Telefonom na 044 680 704, mailom na kutina@smit-electronic.hr, u poslovnici...