Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Novosti

White Shark TIGER skoro Best buy!

  • 13.06.2018.
 
Poštovani kupci, nedugo nakon što su slušalice Sound Blaster Jam (Creative Labs) ponjele titulu najisplativije kupnje prema testu časopisa BUG, slušalice  White Shark Tiger umalo su ugrabile nagradu najbolje kupnje prema testu časopisa VIDI. Kako stoji u testu VidiLAB-a slušalice Tiger najveće su iznenađenje  te su nadišle apsolutno sva očekivanja u svim aspektima njihova testa. Zvučna slika savršeno je prilagođena namjeni, visoki tonovi su prisutni te odlično definirani, dok su niski također prisutni i iznimno precizni.

Cijeli tekst možete pročitati OVDJE

NOVO! CC-221 Dvostruki USB punjač za vaše vozilo!

  • 07.06.2018.
 
Poštovani kupci! Stigli su novi članovi Fruity serije proizvda. Radi se o CC-221 USB punjačima za Vaš automobil. Trenutno su dostupni u CRVENOJ, BIJELOJ te CRNOJ boji, no uskoro će biti dostupan i u PLAVOJ. CC-221 posjeduje 2 USB porta, sa 2.1A te 1A.

Časopis BUG je odabrao Creative Sound Blaster Jam!

  • 06.06.2018.
 

Poštovani kupci, bežične slušalice Sound Blaster JAM marke Creative odnijele su titulu najisplativije kupnje na testu informatičkog časopisa BUG. Kako kažu dečki iz BUG-a, Sound Blaster JAM za samo 449,90kn nude "doista uvjerljive akustičke performanse i visok stupanj udobnosti". Neke od značajnih specifikacija vezanih za Sound Blaster su podržani Bluetooth 4.1, mikrofon za razgovore, tipka za javljanje/pauziranje pjesama te tipke za stišavanje te pojačavanje.

Cijeli članak možete pročitati ovdje.

NOVE GEL ERGONOMSKE PODLOGE ZA MIŠ!

  • 28.05.2018.
 
Dragi kupci, od sada u ponudi imamo i nove podloge za miša sa GEL ergonomskim naslonom za zglob. Podloge su raspoložive u tri boje, CRVENOJ, CRNOJ te PLAVOJ. Meke su i precizne, a donji sloj napravljen je on gume koja spriječava proklizavanje na glatkim površinama.    

White Shark na Good Game B2B turniru!

  • 24.05.2018.
   

Dragi naši! Ovim putem bi vas obavijestili da smo nastavili podržavati te sponzorirati evente koji su usko povezani s našom branšom. Ovaj puta smo bili jedan od sponzora na najvećem regionalnom B2B(business to business) eSports natjecanju Good Game Zagreb by Good Game Global. Natjecanje se odvijalo prošli vikend na prostorima Jadran film-a u Zagrebu. 

Pogledajte slike u prilogu gdje ćete u prvom planu vidjeti gaming stolice našeg branda White Shark.


Također posjetite stranice Good Game-a te podržite ekipu u organizaciji. Good Game Global  

https://www.facebook.com/GoodGameGlobal/?ref=br_rs


NOVO!! PS-11 Stalak za mobitele!

  • 23.05.2018.
 

Dragi kupci, obavještavamo vas da od sada u ponudi imamo i stalak za mobitel PS-11 koji se s lakoćom montira na vjetrobransko staklo vašeg vozila. (Vakum)White Shark ATTILA

  • 23.05.2018.
 

Poštovani kupci, još jednom smo nakon vrlo kratke pauze proširili ponudu White Shark gaming miševa! Predstavljamo vam novi Attila gaming miš! Radi se od 6D mišu sa već poznatim Sunplus 704 čipom ispod "haube". Pozadinsko osvjetljenje u 4 boje, maksimalna rezolucija od 3200 DPI-a te životni vijek od preko 5 mil. klikova. Gumirani pokrov omogućiti će vam odlično prijanjanje sa površinom miša te bezbrižno igranje. Attila dolazi u dvije boje, a to su Crno/Crvena te Srebrno/Siva.

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 1000 kn
 

Pouzdan partner

24 godina uspješnog poslovanja na domaćem i inozemnom tržištu
 

Dostupni klijentima

Telefonom na 044 680 704, mailom na kutina@smit-electronic.hr, u poslovnici...