Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Novosti

AKCIJA - SBOX K-16 fruity tipkovnice!

  • 17.04.2018.
 

Dragi kupci, iskoristite akcijski veleprodajni popust na K-16 fruity seriju tipknovnica od samo 19,90kn! Tipkovnice dolaze u čak 5 različitih boja, crnoj, bijeloj, plavoj, crvenoj te ljubičastoj. Koja je vaša boja?? :)

Novi član WHITE SHARK obitelji!

  • 30.03.2018.

 
GM-1802 ALEXANDER novi je član White Shark® obitelji! Novi "ratnik" ima čak 17 tipki od kojih je velik broj potpuno prilagodljiv. Uz to, prilagodljiva je i sama težina miša koju možete regulirati sa 4 utega od 5g. Tu je i RGB pozadinsko osvjeteljenje kojim možete upravljati pomoću software-a na vašem računalu. U samom srcu miša nalazi se Pixart-ov 3325 čip koji mu omogućava rad na čak 10 000 DPI-ja. Ispod tipaka nalaze se OMRON kvalitetni prekidači životnog vijeka preko 10 milijuna klikova.

Novi model punjača za Lenovo prijenosna računala!

  • 23.03.2018.
NOVO u ponudi! Između ostalih zamjenskih punjača za vaša prijenosna računala, uvrstili smo još jedan model za Lenovo prijenosnike.
Ovaj puta radi se o punjaču sa okruglim konektorom koji se sve češće nalazi na novim modelima navedenog brenda.NOVO u ponudi - California ruksaci!

  • 23.03.2018.
 Poštovani kupci, u našu široku ponudu ruksaka za prijenosna računala dodali smo još jedan NOVI model - California!
Radi se o ruksaku koji ima poseban pretinac za vaše prijenosno računalo s ekranom dijagonale 15.6". Napravljen je od 900D vodootpornog poliestera iza kojeg se još kriju tri manja te jedan veči pretiac za vaše stvari,a tu je još i pretinac sa kliznim zatvaračem s prednje(vanjske) proizvoda. Ruksak dolazi u dvije boje, atraktivnoj narančastoj te klasičnoj crnoj boji!Novi White Shark® NAPOLEON Gaming miš

  • 16.02.2018.
GM-1607 NAPOLEON je najnoviji i najbolji White Shark® gaming miš do sada! Neka vas njegov minimalistički dizajn ne zavara jer se ispod njegove haube krije AVAGO 3050 optički senzor od čak 4000 DPI i kvalitetni OMRON prekidači životnog vijeka od preko 20 milijuna klikova. Četiri predefinirane razine DPI-ja možete  softwareski podesiti u pomacima od 250 DPI-ja te im dodijelilti jednu od 7 boja. Ovaj malac se ima još čime pohvaliti, a to je maksimalna brzina od 60 IPS te ubrzanje od čak 20G. Na donjoj strani miša možete odabrati jednu od tri opcije polling rate-a 125/500/1000Hz i time dodatno personalizirati ponašanje miša u igricama.
7 programabilnih tipki putem softwarea možete personalizirati ili im dodjeliti macro funkciju. Napoleon, kao i svi White Shark® miševi dolazi sa pletenim kablom duljine 1.5m sa prigušnicom te gumenim anti-slip premazom. Po prihvatljivoj cijeni i visokim performansama, Napoleon će zadovoljiti i zahtjevnije gamere.
 

SBOX i White Shark® izlagali na Distree EMEA 2018

  • 12.02.2018.
Ove godine smo po 2. puta prisustvovali na Distree EMEA sajmu u Monte Carlu i tako još jednom predstavili naše brandove: SBOX i White Shark®.  Distree EMEA je kako mu samo ime kaže jedan od najvećih sajmova IT tehnologija te Audio-Video tehnike na području Europe, Bliskog istoka i Afrike. Atraktivni gaming artikli White Shark® i posebno Fruity serija SBOX proizvoda izazvali su veliko zanimanje distributera. Nakon 3 iscrpljujuća dana i preko 30 održanih sastanaka sa zainteresiranim distributerima iz Skandinavije, Njemačke, Engleske, Nizozemske, Poljske, Ukrajine, Izraela, Alžira, Maroka, Portugala, Španjolske imamo valjanih razloga očekivati širenje naše distributivne mreže diljem EMEA regije. Na posljednjoj gala večeri SBOX je ušao u uži izbor za naj brand u 2 kategorije: laptop torbe i PC periferija, a White Shark® u kategoriji gaming opreme. Ovo je veliki vjetar u leđa za oba naša branda te se nadamo još većem uspjehu pa možda dogodine i nagradi Naj branda u barem jednoj kategoriji. Prenosimo Vam djelić doživljaja kroz nekoliko fotografija.

     

       

Novo - SBOX Metalne slušalice s mikrofonom EP-902 u 4 boje

  • 01.02.2018.
Poštovani kupci, proširili smo SBOX ponudu sa in-ear slušalicama EP-902. Slušalice odlikuje metalno kučište, pleteni kabel te odličan zvuk.
 
Za više informacije kliknite na sliku ispod

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 1000 kn
 

Pouzdan partner

24 godina uspješnog poslovanja na domaćem i inozemnom tržištu
 

Dostupni klijentima

Telefonom na 044 680 704, mailom na kutina@smit-electronic.hr, u poslovnici...