Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Novosti

WHITE SHAR RED DEVIL!

  • 23.05.2019.
 
Poštovani kupci! U White Shark ponudu stigla nam je nova gaming stolica pod imenom RED DEVIL! Stolica posjeduje 4D naslone za ruke što znači da se mogu prilagođavati u 4 smjera. Podešavanje nagiba naslona za leđa od 180 stupnjeva te zaključavanje kuta nagiba u bilo kojoj poziciji. Visina samog naslona je 83cm te maksimalna nosivost 150kg. Za detaljnije informacije molimo Vas da posjetite stranice artikla.

THRONMAX Profesionalni Mikrofoni!

  • 20.05.2019.


Poštovani kupci, u ponudu su nam došla dva modela Thornmax profesionalnih mikrofona. Riječ je o modelima MDRILL ZERO i MDRILL ONE PRO koji u sebi imaju integrirano pojačalo za slušalice. Oba od navedenih modela podržavaju 16-btini bit rate uz frekvencijski raspon od 20hz - 20khz.  ONE PRO je jači model s ugrađenim kondenzatorima studijske razine. Za više informacija i specifikacija posjetite stranice svakog od pojedinih modela.

WHITE SHARK kratke majce i hoodice!

  • 10.05.2019.
Poštovani kupci, za najvjernije fanove WHITE SHARK-a pripremili smo kratke majce i popularno zvane "hoodice" po promotivnim cijenama. Dostupne veličine su S, M, L, XL i XXL. ;) Cijenu i sastav provjerite na pripadajućim stranicama.

Podni stalak za radnu stanicu - SBOX FS-501

  • 08.05.2019.
  

U SBOX ponudu podnih - mobilnih stalaka stigao nam je FS-501. FS-501 predviđen je za upotrebu kod radnih stanica pa tako posjeduje policu za kućište računala i periferije kao i nosač za monitor (VESA 100 x 100). Najveća predviđena dijagonala ekrana iznosi 35 inča težine do 8kg. Monitor ili TV je moguće je nagnuti za 30 stupnjeva u odnosu na početni položaj te isti zakrenuti za 180 stupnjeva. 

Bežični punjač/podloga WC-063 ponovno u ponudi!

  • 08.05.2019.
 

Dragi kupci, ovim putem Vas obavještavamo da je bežični punjač / podloga za miša WC-063 ponovno raspoloživa. Da podsjetimo, radi se o podlozi za miša koja u sebi ima integriran bežični punjač za vaše pametne uređaje koji podržavaju Qi standard bežičnog punjenja. WC-063 podržava 10W punjenje, posjeduje detekciju stranog predmeta te ima ugrađene višestruke zaštite. 

NOVITETI iz TELLUR-a!

  • 24.04.2019.
 
Dragi kupci, ravno iz TELLUR-a stiže nam nekoliko noviteta iz područja auto opreme te pametnih uređaja za vaš dom. Radi se o četiri nova modela FM modulatora (FTM-B1, FTM-B3, FTM-B5 i FTM-B6) koji vam omogućuju reprodukciju glazbe čak i ukoliko u vašem automobilu imate uređaj koji ne podržava USB ili Bluetooth. U ponudi su i "pametne" žarulje (obične i RGB), pametni prekidači te utičnice u razdjeljnjici. Više informacija potražite u odgovarajućim kategorijama.

Sharkoon kućišta i periferija!

  • 18.04.2019.
 

Poštovani kupci, u asortimanu ŠMIT-ELECTRONIC-a možete pronaći preko 30 različitih artikala marke Sharkoon. U ponudi se nalaze kućišta za računala, tipkovnice, miševi i podloge te gaming slušalice. Modele i proizvode provjerite u pripadajućim kategorijama na našim web stranicama.

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 1000 kn
 

Pouzdan partner

25 godina uspješnog poslovanja na domaćem i inozemnom tržištu
 

Dostupni klijentima

Telefonom na 044 680 704, mailom na kutina@smit-electronic.hr, u poslovnici...