Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Novosti

White Shark FIRE SHADOW!

  • 30.12.2020.
 

FIRE SHADOW - novi je gaming stol iz radionice WHITE SHARK-a. Noge su izrađene od čelika, a radna površina od iverice i ABS plastike s teksturom karbona. S donje strane stola se nalazi RGB osvjetljenje koje se napaja putem USB priključka, dok se njime upravlja malim daljimskim upravljačem. RGB osvjetljenje ima nekoliko različitih načina rada i izmjenjivanja boja, a moguće ga je i potpuno ugasiti. Valja izdvojiti i nosač za slušalice te držač za piće koje se montira na jednoj od strana stola. Ukupna nosivost stola je 100kg. Za potpune specifikacije posjetite stranice proizvoda.

Sretan Božić i Nova 2021!

  • 24.12.2020.
 

Sretan Božić i uspješnu Novu 2021. godinu žele vam djelatnici ŠMIT-ELECTRONIC-a!

NOVO u ponudi!

  • 24.12.2020.
Poštovani kupci, predstavljamo vam tri nova artikla. Iz White Sharka nam dolazi novi gaming miš SAGRAMORE te web kamera - OWL, a iz ESHARK-a bijela NAGINATA. SAGRAMORE je 5D gaming miš sa Pixart 3325 optičkim senzorom maksimalne rezolucije 7000DPI-a, HUANO prekidačima te RGB osvjetljenjem. OWL je nova FULL HD kamera, rezolucije 1920 x 1080, a glavna odlika je mogućnost okretanja i podešavanje kuta od 360 stupnjeva. Mikrofon je integriran, a fokus je manualnog tipa. Is ESHARK-a nam dolazi već dobro poznata NAGINATA, no ovog puta u bijeloj boji. Za više informacija, posjetite stranice pojedinih artikala.

WHITE SHARK MONZA!

  • 10.12.2020.
 MONZA je novi model gaming stolica koje nam stižu iz White Sharka. Dostupne su u CRVENOJ i ŽUTOJ boji. Pored osnovne funkcije podešavanja visine sjedenja, na MONZI možete u potpunosti podešavati i zaključavati kut nagiba naslona leđa. Nasloni za ruke podržavaju 2D pokrete tj. podešavanje po visini te rotaciju lijevo/desno. Nosivost je deklarirana na 120kg. Više informacija možete pronaći na stranicama proizvoda.

EP-TC055 slušalice s TYPE-C priključkom!

  • 02.12.2020.


EP-TC055 su slušalice s mikrofonom namjenjene uređajima koji imaju samo jedan TYPE-C priključak i ne posjeduju odvojeni 3,5mm audio priključak. Slušalice su In-Ear tipa, frekcencijskim rasponom od 18Hz do  20kHz te impedancijom od 32 Ohm-a. Kontrole se nalaze na kabelu slušalice te je pomoću njih moguće prihvatiti ili odbiti poziv, prebacivati pjesme te pojačavati ili smanjivati glasnoću. Dostupne su u crnoj i bijeloj boji. Za više informacija posjetite stranice proizvoda.

Novi WS proizvodi!

  • 26.11.2020.

Dragi naši, donosimo vam dosta noviteta iz White Sharka. U prodaji su WS muške i ženske ZIMSKE JAKNE dostupne u veličinama od S do XL - muške, te ženske u veličinama od S do L. KIOWA je nova gaming tipkovnica koju odlikuju membranski prekidači, pozadinsko osvjetljenje u duginim bojama te 10 multimedijskih tipki na gornjem dijelu tipkovnice. Dostupna sa HR i US rasporedom tipki. U redove gaming miševa nam je stigao SAGRAMORE, 5D gaming miš s 5 tipki te Pixart 3325 senzorom rezolucije do 7000DPI-a, HUANO prekidačima te RGB osvjetljenjem. Kako bi zaokružili novitete u dijelu periferije tu su nam i WOLF - USB slušalice s mikrofonom. 50mm driveri osiguravaju snažan bass i precizan zvuk dok se osvjetljenje na vanjskoj strani slušalica brine za potpuni gaming ugođaj. Za više informacija o pojedinim proizvoda, posjetite pripadajuće stranice istih.

SBOX AP-85W i TC-65W

  • 30.10.2020.
 
AP-85W i TC-65W novi su adapteri SBOX-a. AP-85W strujni je adapter za punjenje MacBook uređaja koji koriste MagSafe 2 kompatibilni magnetski konektor. Maksimalna izlazna snaga je 85W pri izlazu od 20V 4.5A. Uređaj ima visoku energetsku učinkovitost te ugrađene zaštite od kratkod spoja i preopterećenja. TC-65W je univerzalni punjač s USB Type C konektorom, izlaznom snagom od 65W te je pogodan za punjenje svih vrsta uređaja s Type C konektorom. TC-65W također posjeduje zaštite kao i prethodno spomenuti AP-85W kao i automatsko podešavanje tj prilagođavanje voltaže. Više informacija možete pronaći na stranicama proizvoda.

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 1000 kn
 

Pouzdan partner

27 godina uspješnog poslovanja na domaćem i inozemnom tržištu
 

Dostupni klijentima

Telefonom na 044 680 704, mailom na kutina@smit-electronic.hr, u poslovnici...