Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Novosti

NOVI modeli stalaka u ponudi!

  • 28.08.2018.

Dragi kupci, u ponudu smo ubacili šest novih stalaka. Novi vertikalni model stolnog nosača za monitore LCD-352/2V na koji se, za razliku od dosadašnjeg LCD-352/2 modela, uređaji montiraju jedan iznad drugog. DS-802 omogućuje da svoju radnu površinu podignete i pretvorite u stojeće mjesto. LVW06-46T - osvježeni je model stalka za video zid. Tu su još i dva zidna fiksa modela pod nazivima PLB-1246FPLB-5746F te nagibni PLB-6546T. Više o pojedinom stalku te same specifikacije možete provjeriti  klikom na svaki on ponuđenih stalaka.

Rješenje za sve vaše zapetljane kablove - SBOX CCP-301

  • 27.08.2018.
 

Imate li problema sa zapetljanim kablovima ili sa kablovima koji vam klize sa stola? Imamo rješenje za vas! Od sada u ponudi imamo držače kablova SBOX CCP-301. Sve što je potrebno učiniti je skinuti zaštitnu foliju sa poleđine držača, zalijepiti ga na željeno mjesto te u njega utisnuti kabel.

NOVO!! SBOX USB 5.1 Zvučna kartica USBC-11!

  • 20.08.2018.
 

Dragi kupci, od danas u našoj bogatoj ponudi proizvoda možete pronaći novu SBOX USBC-11 zvučnu karticu. Odlikuje ju 5.1 kanalni zvuk, minimalistički dizajn, stereo audio izlaz te mono audio ulaz za mikrofon. U potpunosti se napaja putem USB sučelja vašeg stolnog ili prijenosnog računala. Dolazi u crnoj boji te teži samo 10g.

SBOX BT-12 NOVI BLUETOOTH ZVUČNIK!

  • 14.08.2018.
 

Dragi kupci, u ponudu SBOX artikala uvrstili smo novi, visokokvalitetni, bluetooth zvučnik BT-12. Kučište je izrađeno od metala koji pod rukom odaje dojam kvalitete i robusnosti. Za zvuk visoke čistoće brine se ugrađeni driver snage 3W, čistih visokih tonova te iznimno dobrog bass-a. Unutar kučišta se također nalazi i baterija kapaciteta 300mAh kao i utor za microSD kartice te AUDIO ulaz za vanjski izvor zvuka. Zvučnik posjeduje i FM radio tako da ćete uz njega moći slušati i vaše omiljene radio postaje.

IMPERATOR - Prva potpuno mehanička tipkovnica od WHITE SHARK-a

  • 20.07.2018.
 

WHITE SHARK IMPERATOR - prva je potpuno mehanička gaming tipkovnica u našoj ponudi. Imperator ima 104 mehaničke tipke + 12 multimedijskih funkcija (FN + F1 do F12). Ispod tipaka kriju se prekidači plave boje koji daju pružaju iznimno dobar zvuk prilikom igranja te svakodnevnog korištenja. Pozadinsko osjetljenje je također prisutno i to u nekoliko varijanti prikaza. (on/off, Single color, reactive, wave, breathing and WASD). Imperator tipkovnica podržava i full Anti-ghosting što znači da istovremeno možete pritisnuti sve tipke.


White Shark SHEBA,TRACER - novi modeli gaming stolica!

  • 19.07.2018.
 
SHEBA i TRACER novi su modeli gaming stolica WHITE SHARK-a. Stolice odlikuje atraktivan dizaj živih boja te mogućnosti prilagodbe. Presvučene su iznimno mekanom umjetnom kožom što će osigurati ugodno sjedenje na njima. SHEBA posjeduje podešavanje po visini, dvije pozicije nagiba naslona te mogućnost podizanja i spuštanja naslona za ruke. TRACER također ima mogućnost podešavanja visine sjedenja dok se za razliku od SHEBA-e naslon može spustiti za 90 stupnjeva. Ostale infomacije možete pronaći na stranicama. http://www.shark-gaming.com/p/gaming-chairs
 

White Shark DARK NOMAD - Novi gaming ruksak!

  • 09.07.2018.
 

WHITE SHARK DARK NOMAD - novi je, a ujedno i prvi ruksak u ponudi White Sharka koji je namjenjen prijenosu vašeg gaming prijenosnog računala zajedno sa ostatkom gaming opreme. Ruksak je dimenzija 370 x 510 x 180mm koje osiguravaju velik broj pretinaca i pregrada te dovoljno mjesta za prijenosnik dijagonele ekrana od 17,3 inča. Napravljen je od vodootpornoh poliestera.

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 1000 kn
 

Pouzdan partner

24 godina uspješnog poslovanja na domaćem i inozemnom tržištu
 

Dostupni klijentima

Telefonom na 044 680 704, mailom na kutina@smit-electronic.hr, u poslovnici...