Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Novosti

CH-44 SBOX DRŽAČ KABLOVA!

  • 15.07.2020.
 
Poštovani kupci, SBOX CH-44 novi je držač / organizator kablova za vaš stol. Radi se o malenom držaču od termoplastične gume koji se postavlja na rub vašeg stola, a postavlja se pomoću 3M naljepnice koja se nalazi na pozadini. Ukoliko ne volite da vam kablovi skliznu sa stola nakon što ih odspojite s vašeg računala, CH-44 je prava stvar za vas.

IMPERATOR FX signature tipkovnica!

  • 07.07.2020.
 

Poštovani kupci, iz WHITE SHARKA nam je stigla IMPERATOR FX signature tipkovnica napravljena u čast poznatog youtuber-a s Balkana te njegovih, sada već preko, 1,000,000 pratitelja! Tipkovnicu odlikuje atraktivan tenkeyless dizajn, membranski prekidači te pozadinsko osvjetljenje tipki s efektom duginih boja. Tipke su izrađene postupkom dvostrukog injektiranja što osigurava da se tipke odnosno znakovi neće s vremenom nestati ili izblijediti. Vrijedi naglasiti kako je ovo limitirana edicija tipkovnice. Za potpune specifikacije, molimo da posjetite stranice artikla!

Višenamjenski ADAPTER SBOX TCA-51!

  • 01.07.2020.
 

NOVO u ponudi! SBOX TCA-51 je višenamjenski USB Type-C adapter koji na sebi ima 1 x HDMI priključak, 2 x USB od kojih je jedan verzije 2.0,a drugi 3.0 te čitač kartica koji može primiti MicroSD, SD, SDHC, SDXC kartice. Izrađen je od crne, pod prstima ugodne ABS plastike.HDMI priključak podržava video izlaz do 4K rezolucije na 30Hz, USB 2.0 prijenos podataka do 480Mbps / 500mA dok 3.0 podržava do 5Gbps / 900mA. Kompatibilan je sa svim Windows, Mac i Linux sustavima uključujući i Android.

NOVO IZ WHITE SHARKA!

  • 29.06.2020.
 

Poštovani kupci, WHITE SHARK ponuda gaming opreme upotpunjena je s čak dva nova artikla! Radi se o web kameri CYCLOPS te novim gaming slušalicama WILDCAT. CYCLOPS je 1080P FULL HD kamera idealna za vaše online gaming sesije. Posjeduje izvrsnu kvalitetu slike, te snima HD video s 30 sličica u sekundi. Otvor blende od F2.0 omogučava snimanje čak i u uvjetima slabijeg okolinskog osvjetljenja dok se Hi-Fi mikrofon s ugrađenom tehnologijom protiv pozadinske bude, brine o kvaliteti snimljenog zvuka. WILDCAT je naziv novih slušalica, atraktivog dizajna s osvjetljenim logom(crvene boje) na vanjskim stranama slušalica. Promjer zvučnika je 50mm, dok je mikrofon omnidirekcijskog tipa. Od priključaka tu 2 x 3,5mm za zvuk te 1 x USB koji služi isključivo za napajanje osvjetljenja. Također, u pakiranju dolazi i adapter 2 x 3,5mm (ženski) > 1 x 3,5mm 4 Pina(muški), kako bi iste mogli koristiti i na Playstation i drugim uređajima.

WHITE SHAK LANCELOT!

  • 03.06.2020.
 

Poštovani kupci, novi White Shark LANCELOT  gaming miš je u prodaji! Radi se o 7D gaming mišu kojeg pokreće optički senzor sa SUNPLUS 6651 čipsetom. Raspon rezolucije od 800 do 6400 DPI-a. Odlikuje ga agresivan dizajn te mogućnost podešavanja bočnih i gornjeg odmoriša kako bi što bolje sjeo u vašu raku. Ostatak specifikacija možete provjeriti na stranicama proizvoda.

NOVI model SBOX CPLB-9441!

  • 26.05.2020.
 

Poštovani kupci, model CPLB-9441 je ponovno dostupan. Nosač je vizualno osvježen te se razlikuje od prijašnjeg modela u nekoliko karakteristika. Pune specifikacije kao i one promjenjene možete pronaći na stranicama proizvoda.

BUG i VIDI preporuke!

  • 26.05.2020.
 

Poštovani kupci, čast nam je obavijestiti Vas da su neki od proizvoda naša dva brenda (White Shark i eShark) dobili preporuke najpoznatijih IT časopisa u Hrvatskoj. Riječ je mehaničkoj tipkovnici White Shark SPARTAN te gaming slušalicama eShark TAIKO. Cijeli članak možete preuzeti / pročitati na stranicama proizvoda klikom na bedž. 

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 1000 kn
 

Pouzdan partner

26 godina uspješnog poslovanja na domaćem i inozemnom tržištu
 

Dostupni klijentima

Telefonom na 044 680 704, mailom na kutina@smit-electronic.hr, u poslovnici...