Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Novosti

Bežični sustav za pozivanje konobara

  • 22.07.2016.
Poštovani kupci. U našu raznovrsnu ponudu smo uvrstili bežični sustav za naručivanje koji će olakšati posao svakom ugostitelju.
Bežični sustav se sastoji od bežičnih zvona SB-100 koji se nalaze na stolovima i prijemnika SCM-1230 na kojem se prikazuje
broj stola koji je izvršio narudžbu. Opcionalno možete naručiti i SCM-1000 koji je zapravo pojačivač signala (Repeater) koji se
može montirati na zid ili vrata. Posebno je pogodan za podrumske prostorije gdje su  šankovi ispod, a terase i stolovi iznad razine
zemlje. Više o ovom sustavu možete saznati ako kliknete na jedan od artikala ispod.

     

NOVI BLUETOOTH ZVUČNIK SBOX BT-160

  • 13.06.2016.
Poštovani kupci, od danas u našoj raznovrsnoj ponudi možete pronaći i bluetooth zvučnike SBOX BT-160. Zvučnici dolaze u crnoj, plavoj, crvenoj, ljubičastoj i bijeloj boji. 
BT-160 odlikuju moderan dizajn, zvučnik snage 3W, punjiva baterija te mogućnost reprodukcije glazbe direktono s microSD kartice ili putem ugrađenog FM radio prijamnika. 
Za detaljnije informacije kliknite na slike ispod.

NOVI SBOX POWER BANK PB-6000

  • 26.04.2016.
Poštovani kupci. Od danas u ponudi imamo novi power bank SBOX PB-6000. Ovu prijenosnu bateriju odlikuje kapacitet od 6000 mAh, LED indikatori napunjenosti te ugrađena svjetiljka.  
Power Bank možete naručit u crvenoj ili srebrnoj izvedbi. Za detaljnije tehničke karakteristike klikne na slike ispod. 

Smit Electronic on English!

  • 24.04.2016.
Dear business partners and customers, in order to browsing and purchasing on our web site, make easier for all existing and new business partners outside Croatia, we decided to translate our web on  English language.
Once again we wanted to show our professionalism and dedication to a continuously improvement of business and partner relationships. We look forward to new business opportunities.
For all questions and inquiries please feel free contact us by mail: kutina@smit-electronic.hr

NOVA POŠILJKA NOTEBOOK ADAPTERA

  • 02.03.2016.
Poštovni kupci. U novoj pošiljci, A-90 notebook adapter doživio je nekoliko poboljšanja od svog prethodnika. Ultra tanki dizajn, i još kvalitetniji materijali korišteni pri izradi ovog adaptera uočljivi na prvi pogled, kao i premium  pakiranje neke su od novosti koje će oduševiti svakog kupca. Tu je i USB 2.1A izlaz za punjenje svih vrsta smartphona,  tableta i sl. uređaja kao i 9 standardnih priključaka za većinu modernih prijenosnih uređaja među kojima se može pronaći  i sve prisutnije HP 4.5 x 3.0 mm sučelje sa središnjim pinom.

Za detaljnije informacije kliknite na slike punjača.
       

NOVA SBOX TORBA ZA LAPTOP

  • 24.02.2016.
Poštovani kupci, stigla nam je nova pošiljaka SBOX torbi za laptope, te s njome i putna torba na kotačićima NSS-016. Torba se sastoji od tri glavna odjelka za laptop, tablet i ostale stvari. 

Za detaljnije informacije kliknite na sličice torbe.
 

NOVE PREKLOPNE TORBICE ZA SMARTPHONE

  • 24.02.2016.
Poštovani kupci, od danas našoj ponudi preklopnih torbica za pametne telefone dodali smo MC-1798 koji dolazi u dvije veličine i tri različite boje. 

Za detaljnije informacije kliknite na sličice torbica.
MC-1798 4.5 - 5"

MC-1798 4.7 - 5.3"

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 1000 kn
 

Pouzdan partner

22 godina uspješnog poslovanja na domaćem i inozemnom tržištu
 

Dostupni klijentima

Telefonom na 044 680 704, mailom na kutina@smit-electronic.hr, u poslovnici...