Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Novosti

WHITE SHARK MAJCE KRATKIH RUKAVA!

  • 31.10.2018.
 

Poštovani kupci! Za najvjernije fanove našeg gaminkg brand-a WHITE SHARK, u ponudu smo uvrstili i majice kratkih rukava crne boje u veličinama od S do XXL.

Dva COMBO proizvoda iz WHITE SHARK-a!

  • 18.10.2018.
 

Iz WHITE SHARKA nam dolaze dva COMBO paketa pod nazivima CHEROKEE i COMANCHE! Prvi od navedenih se sastoji od tipkovnice, miše te podloge za miša dok se u COMANCHE pakiranju nalaze i stereo gaming slušalice. Više infomacija od njima možete pronaći na primadajućim stranicama proizvoda.

Još novosti od SBOX-a!

  • 18.10.2018.
 

Dragi kupci, još jedan novi model stiže nam iz SBOX-a! Radi se o novom modelu pod nazivom HS-736 koji dolazi u četiri atraktivne boje, CRVENOJ, PLAVOJ, CRNOJ te BIJELOJ

SBOX GP-2024 BLUETOOOTH GAMEPAD!

  • 17.10.2018.
 

U SBOX ponudu upravo nam je stigao novi bluetooth gamepad GP-2024! Uređaj podržava sve mobilne i TV uređaje pogonjene Andorid operativnim sustavom od verzije 3.0 (ili noviji) te Apple-ove mobilne uređaje koji na sebi imaju instaliran iOS verzije 9.3.2 (ili noviji). Gamepad posjeduje i microUSB port koji služi za punjenje ugrađene baterije kapaciteta 350mAh te omogućava korištenje samog gamepada na Windows operativnim sustavima. 

NOVI SBOX artikli u ponudi!

  • 15.10.2018.

Poštovani kupci, u SBOX ponudu smo uvrstili nekoliko novih artikala. Riječ je o novom modelu podnog nosača za TV pod nazivom FS-946 kojeg odlikuje mogućnost podešavanja po visini. Drugi novi artikal u ponudi je stalak za POS terminale PTM-03 koji je kompatibilan sa Verifone VX520 POS uređajima koji su trenutno najviše zastupjeni na našem tržištu. DF-1804 - čelične noge za stol za koje valja napomenuti kako s njima ne dolazi radna ploča.

WHITE SHARK Scorpion - Držač kabla / USB Hub

  • 05.10.2018.
 

Dragi kupci, u ponudu WHITE SHARK artikala stigao nam je držač kabla miša / USB razdjeljnik - SCORPION. Odlikuje ga atraktivan dizajn sa dekorativnim LED osvjetljenem plave boje. Izrađen je u kombinaciji plastike i silikona. Za dodane informacije posjetite stranicu proizvoda.

SBOX & White Shark @ AGEM Dealers Day 2018.

  • 28.09.2018.
Kao poslovni partneri kompanije AGEM Computers, pozvani smo kao glavni partner kako bi predstavili naše brendove SBOX i White Shark na AGEM Dealers Day 2018. Ugostili su nas u prekrasnom Art Hotelu Kaštiel u Tomášovu pored Bratislave. Prenosimo vam dio atmosfere sa izložbe i konferencije u galeriji.

      


Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 1000 kn
 

Pouzdan partner

24 godina uspješnog poslovanja na domaćem i inozemnom tržištu
 

Dostupni klijentima

Telefonom na 044 680 704, mailom na kutina@smit-electronic.hr, u poslovnici...