Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Novosti

White Shark CONGA!

  • 29.07.2021.
 

Poštovani kupci, CONGA je novi, a ujedno i prvi bežični BT zvučnik koji nam stiže iz White Sharka. Odlikuje ga kvalitetan i iznimno prodoran zvuk za koji su zadužena dva 50mm drivera. Posjeduje IPX6 zaštitu te sljedeće funkcije: Razgovor bez ruku , USB reprodukcija, TF kartica, AUX, FM Radio te  Bluetooth povezivanje. CONGA također podržava i TWS funkciju kojom je moguće povezati dva zvučnika u mali stereo sustav! Za više ingormacija posjetite stranice proizvoda

White Shark COLONEL i GENERAL!

  • 05.07.2021.
 
Poštovani kupci, iz White Shark-a nam dolaze dva 80+ gaming napajanja za PC! Radi se o djelomično-modularnom COLONEL-u te potpuno modularnom GENERAL napajanju. COLONEL je snage 600W te posjeduje 80+ BRONZE oznaku učinkovitosti, dok GENERAL ima ukupnu snagu od 650W te 80+ GOLD oznaku. Oba modela posjeduju i niz sigurnosnih značajki kao što su OVP, SCP, OPP, SIP i UVP. Za kompletne specifikacije posjetite stranice proizvoda!

White Shark PANTHER i SBOX CF-120 / CF-80 ventilatori!

  • 03.05.2021.
 
Dragi kupci, White Shark PANTHER u bijelom izdanju je ponovno dostupan! Od promjena treba istaknuti 1 x 3.5mm konektor s 4 PIN-a, što znači da bijeli PANTHER možete koristiti bez ikakvog adaptera s vašom omiljenom konzolom kao što je PS4 / PS5 i XBOX te svim ostalim uređajima koji koriste priključak istog tipa. Noviteti nam dolaze i iz SBOX-a u obliku dva modela ventilatora za PC kućišta. Riječ je ventilatorima CF-120 i CF-80. Dolaze u varijanti od 120 x 120mm te 80 x 80mm te običnim molex konektorom. Za više informacija molimo posjetite stranice proizvoda!

White Shark BUNKER!

  • 03.05.2021.

BUNKER je prvo gaming kućište koje nam stiže iz White Shark-a! Radi se o ATX kućištu minimalističkog dizajna s prozirnom prednjom i lijevom bočnom stranicom od kaljenog stakla. U kućište je moguće montirati ATX, M-ATX i ITX matičnu ploču. Prostor za napajanje se nalazi na dnu kućišta. Iza staklene površine s prednje strane, moguće je montirati do tri 120mm ventilatora(ne dolaze u parkiranju), dok se na gornjoj strani kućišta nalaze dva predviđena mjesta za 120mm ventilatore(ne dolaze u pakiranju). U pakiranju dolazi stražnji 120mm ventilator crvenog LED osvjetljenja. Za potpune specifikacije, molimo vas da posjetite stranice proizvoda!

White Shark ventilatori za kućišta!

  • 30.04.2021.
 
Poštovani kupci, iz White Shark-a nam dolazi cijela paleta 120 milimetarskih ventilatora za PC kućišta. Radi se o 9 različitih modela : DASH, GRAVITY, IMPULSE, VECTOR, VELOCITY, WARP, WORMHOLE, PULSAR te ARGB kitu pod imenom NEBULA. Svi modeli osim PULSAR-a i NEBULA-e se napajaju putem običnog MOLEX konektora dok se kod NEBULA-e PULSAR ventilatori spajaju na centralnu jedinicu kojom je putem daljinskog upravljača moguće kontrolirati boje i efekte osvjetljenja kao i brzinu vrtnje.PULSAR ventilatori odnosno kit NEBULA, kompatibilni su s Aura Sync, Mystic light, RGB fusion i ARGB kontrolerima. Za više detaljnijih informacija molimo vas da posjetite stranice proizvoda! 

WHITE SHARK GALAHAD - PINK!

  • 06.04.2021.
 

Poštovani kupci, White Shark GALAHAD gaming miš dobio je svoju PINK varijantu! Radi se o već dobro poznatome modelu sa SUNPLUS 6651 senzorom maksimalne rezolucije do 6400 DPI-i, HUANO prekidačima(čiji životni vijek iznosi preko 10 M klikova) te RGB osvjetljenjem. RGB osvjetljenjem možete u potpunosti upravljati putem software-a koji možete preuzeti na stranicama proizvođača. GALAHAD-a odlikuje i iznimno mala težina - svega 72g. Osim u novoj PINK varijanti, GALAHAD je dostupan i u CRNOJ te BIJELOJ boji! Za više informacija, posjetite stranice proizvoda!

White Shark PS5 oprema!

  • 19.03.2021.
 
Dragi kupci, White Shark od sada u svojoj ponudi ima i PS5 opremu tj dodatke za vaš PS5 kontroler. BODY LOCK - silikonska zaštita dostupna u crnoj, bijeloj te crvenoj boji. CLINCH - stalak za brzo punjenje čak dva PS5 kontrolera istovremeno. SUBMISSION - stalak na koji možete odložiti kontroler nakon završetka igranja. HOOK - set silikonskih gripova za gljivice kontolera te plastični produžeci za LR tipke. WHEEZER - set silikonskih gripova za gljivice vašeg kontrolera. U pakiranju se nalaze dvije vrste gripova. Za više informacija posjetite stranice proizvoda!

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 1000 kn
 

Pouzdan partner

27 godina uspješnog poslovanja na domaćem i inozemnom tržištu
 

Dostupni klijentima

Telefonom na 044 680 704, mailom na kutina@smit-electronic.hr, u poslovnici...