Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Projekt: Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u uslužnom sektoru (turizam, trgovina)

Novosti

DISTREE EMEA MONACO 2020!

  • 18.02.2020.
 

Šmit-Electronic i ove godine predstavlja svoja tri branda na DISTREE EMEA sajmu u Monacu. Sajam traje od 18. do 21. ovog mjeseca u Monte Carlu, hotel Fairmont.

SBOX NEBRASKA RUKSAK

  • 18.02.2020.
 
Poštovani kupci, pristigao nam je novi model SBOX ruksaka pod nazivom NEBRASKA. SBOX NEBRASKA je ruksak za 15.6" prijenosna računala. Napravljen je od poliestera/PVC-a, crne boje. Na bočnim stranama možete pronaći dva mrežasta pretinca za npr. bocu, dok se unutar jednoga nalazi i USB priljučak koji može poslužiti za punjenje vašeg mobilnog telefona (ukoliko s unutarnje strane spojite prijenosnu bateriju koja ne dolazi s ruksakom). S prednje strane je jedan manji pretinac s zatvaračem dok je u sredini jedan veći s nekoliko džepića za sitne stvari unutar njega. Na zadnjoj strani ruksaka je glavni pretinac unutar kojeg se nalazi odjeljenje za prijenosno računalo zaštićeno čičkom. 

WHITE SHARK AZARAH!

  • 03.02.2020.
 
Dragi kupci, iz White Shark-a nam stiže novi model gaming miša naziva AZARAH. Radi se o 7D mišu koji raspolaže sa 7 tipki čiji je životni vijek 5 milijuna klikova. Za performanse se brine SUNPLUS 6651 senzor podesive rezolucije do 6400 DPI-a. Od ostalih karakteristika tu je ubrzanje od 22.5G, brzina pokreta od 66 IPS-a. Osvjeljenje podržava RGB spekater te je putem software-a moguće podešavati boje i razne predefinirane efekte. 

Unaprijeđeni modeli WHITE SHARK miševa!

  • 03.02.2020.
 
Poštovani kupci, stigli su nam unaprijeđeni modeli HANNIBAL i MARCUS, White Shark gaming miševa koji nose dodatak 2 u svom nazivu. MARCUS 2 donosi novi SUNPLUS 199 senzor te povećanje rezolucije na 6400 DPI-a, dulji životni vijek samih prekidača tipki te RGB raspon boja osvjetljenja. Model HANNIBAL 2, također dolazi u dvije boje crnoj i crvenoj, zajedno s novijom inačica Instant 704 senzora. Životni vijek tipki jer također povećan s 5 na 10 milijuna pritisaka. Od ostalih značajki tu su rezolucija od 3200 DPI-a, osvjetljenje u 4 boje, pleteni kabel te gumirani premaz vanjštine.

WHITE SHARK ZONIS!

  • 24.01.2020.

Poštovani kupci, White Sharka ZONIS je prvi mikrofon set namjenjen streamerima. Sastoji se od mikrofona visoke kvalitete, podesivog stalka koji se montira na stol, odvojivog pop filtera te dodane spužvice za mikrofon. Ispod haube nalazi se kondenzatorski mikrofon promjera 16mm, frekvencijskog odziva od 30Hz do 16kHz. Osjetljivost je oko -38dB (+/- 3dB).  Odlikuje ga je još i elektronika bez transformatora za iznimno nizak prag šuma, vrhunska moderna tehnologija sklopivih dijelova, izdžljivo kučište s glatkom završnom obradom te boom ruka s dva zgloba za precizno pozicioniranje. 

eShark TAKAMIKURA!

  • 17.01.2020.
 

Dragi kupci, upravo smo dobili novi model gaming stolice iz radionice eShark-a! Riječ je o modelu TAKAMIKURA. Odlikuje ju 4D naslon za ruke, što bi pojašnjeno značilo da ih možete podešavati po visini, zakretati ih, pomicati naprijed-natrag te lijevo ili desno. Također, tu je i mogućnost podešavanja naslona za leđa, kao i dodatna tilt opcija mehanizma. Pokrov TAKAMIKURE je EKO koža koja na pojedinim mjestima ima i karbonski uzorak te specijalna tkanina. Za više informacija i slika, posjetite stranice proizvoda!

STALAK SBOX Podni FS-224!

  • 08.01.2020.
 
Novi model SBOX podnog stalka je stigao, FS-224. Riječ je o mobilnom podnom stalku za TV s kotačićima. Maksimalna VESA je 400 x 400, dok je nosivost 35kg uz dodanih 5kg za na koju je deklarirana polica. Visina stalka je podesiva s čak 7 različitih stupnjeva. (od 1020mm do 1320mm). TV je moguće nagnuti u rasponu od -10 do +10 stupnjeva. Tu je također i organizator kablova pomoću kojega je moguće sakriti i organizirati kablove vaših uređaja. Za više informacija posjetite stranice proizvoda!

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 1000 kn
 

Pouzdan partner

26 godina uspješnog poslovanja na domaćem i inozemnom tržištu
 

Dostupni klijentima

Telefonom na 044 680 704, mailom na kutina@smit-electronic.hr, u poslovnici...