Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Novosti

White Shark na Good Game B2B turniru!

  • 24.05.2018.
   

Dragi naši! Ovim putem bi vas obavijestili da smo nastavili podržavati te sponzorirati evente koji su usko povezani s našom branšom. Ovaj puta smo bili jedan od sponzora na najvećem regionalnom B2B(business to business) eSports natjecanju Good Game Zagreb by Good Game Global. Natjecanje se odvijalo prošli vikend na prostorima Jadran film-a u Zagrebu. 

Pogledajte slike u prilogu gdje ćete u prvom planu vidjeti gaming stolice našeg branda White Shark.


Također posjetite stranice Good Game-a te podržite ekipu u organizaciji. Good Game Global  

https://www.facebook.com/GoodGameGlobal/?ref=br_rs


NOVO!! PS-11 Stalak za mobitele!

  • 23.05.2018.
 

Dragi kupci, obavještavamo vas da od sada u ponudi imamo i stalak za mobitel PS-11 koji se s lakoćom montira na vjetrobransko staklo vašeg vozila. (Vakum)White Shark ATTILA

  • 23.05.2018.
 

Poštovani kupci, još jednom smo nakon vrlo kratke pauze proširili ponudu White Shark gaming miševa! Predstavljamo vam novi Attila gaming miš! Radi se od 6D mišu sa već poznatim Sunplus 704 čipom ispod "haube". Pozadinsko osvjetljenje u 4 boje, maksimalna rezolucija od 3200 DPI-a te životni vijek od preko 5 mil. klikova. Gumirani pokrov omogućiti će vam odlično prijanjanje sa površinom miša te bezbrižno igranje. Attila dolazi u dvije boje, a to su Crno/Crvena te Srebrno/Siva.

Novo u WHITE SHARK ponudi!

  • 25.04.2018.
 

Dragi kupci! Upotpunili smo našu WHITE SHARK ponudu sa dva nova proizvoda koja dolaze u tri kombinacije. Riječ je o novom LEONIDAS mišu, VIKING tipkovnici te kombinaciji istih pod nazivom APACHE.
LEONIDAS miš krasi 6 tipaka, Sunplus 704 chipset,osvjetljenje u 4 različite boje te rad do 3200 DPI-a. Ergonomsku tipkovnicu VIKING odlikuje pozadinsko osvjetljenje u duginim bojama te držač za vaš mobilni uređaj.

AKCIJA - SBOX K-16 fruity tipkovnice!

  • 17.04.2018.
 

Dragi kupci, iskoristite akcijski veleprodajni popust na K-16 fruity seriju tipknovnica od samo 19,90kn! Tipkovnice dolaze u čak 5 različitih boja, crnoj, bijeloj, plavoj, crvenoj te ljubičastoj. Koja je vaša boja?? :)

Novi član WHITE SHARK obitelji!

  • 30.03.2018.

 
GM-1802 ALEXANDER novi je član White Shark® obitelji! Novi "ratnik" ima čak 17 tipki od kojih je velik broj potpuno prilagodljiv. Uz to, prilagodljiva je i sama težina miša koju možete regulirati sa 4 utega od 5g. Tu je i RGB pozadinsko osvjeteljenje kojim možete upravljati pomoću software-a na vašem računalu. U samom srcu miša nalazi se Pixart-ov 3325 čip koji mu omogućava rad na čak 10 000 DPI-ja. Ispod tipaka nalaze se OMRON kvalitetni prekidači životnog vijeka preko 10 milijuna klikova.

Novi model punjača za Lenovo prijenosna računala!

  • 23.03.2018.
NOVO u ponudi! Između ostalih zamjenskih punjača za vaša prijenosna računala, uvrstili smo još jedan model za Lenovo prijenosnike.
Ovaj puta radi se o punjaču sa okruglim konektorom koji se sve češće nalazi na novim modelima navedenog brenda.Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 1000 kn
 

Pouzdan partner

24 godina uspješnog poslovanja na domaćem i inozemnom tržištu
 

Dostupni klijentima

Telefonom na 044 680 704, mailom na kutina@smit-electronic.hr, u poslovnici...