Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Novosti

White Shark PANTHER i SBOX CF-120 / CF-80 ventilatori!

  • 03.05.2021.
 
Dragi kupci, White Shark PANTHER u bijelom izdanju je ponovno dostupan! Od promjena treba istaknuti 1 x 3.5mm konektor s 4 PIN-a, što znači da bijeli PANTHER možete koristiti bez ikakvog adaptera s vašom omiljenom konzolom kao što je PS4 / PS5 i XBOX te svim ostalim uređajima koji koriste priključak istog tipa. Noviteti nam dolaze i iz SBOX-a u obliku dva modela ventilatora za PC kućišta. Riječ je ventilatorima CF-120 i CF-80. Dolaze u varijanti od 120 x 120mm te 80 x 80mm te običnim molex konektorom. Za više informacija molimo posjetite stranice proizvoda!

White Shark BUNKER!

  • 03.05.2021.

BUNKER je prvo gaming kućište koje nam stiže iz White Shark-a! Radi se o ATX kućištu minimalističkog dizajna s prozirnom prednjom i lijevom bočnom stranicom od kaljenog stakla. U kućište je moguće montirati ATX, M-ATX i ITX matičnu ploču. Prostor za napajanje se nalazi na dnu kućišta. Iza staklene površine s prednje strane, moguće je montirati do tri 120mm ventilatora(ne dolaze u parkiranju), dok se na gornjoj strani kućišta nalaze dva predviđena mjesta za 120mm ventilatore(ne dolaze u pakiranju). U pakiranju dolazi stražnji 120mm ventilator crvenog LED osvjetljenja. Za potpune specifikacije, molimo vas da posjetite stranice proizvoda!

White Shark ventilatori za kućišta!

  • 30.04.2021.
 
Poštovani kupci, iz White Shark-a nam dolazi cijela paleta 120 milimetarskih ventilatora za PC kućišta. Radi se o 9 različitih modela : DASH, GRAVITY, IMPULSE, VECTOR, VELOCITY, WARP, WORMHOLE, PULSAR te ARGB kitu pod imenom NEBULA. Svi modeli osim PULSAR-a i NEBULA-e se napajaju putem običnog MOLEX konektora dok se kod NEBULA-e PULSAR ventilatori spajaju na centralnu jedinicu kojom je putem daljinskog upravljača moguće kontrolirati boje i efekte osvjetljenja kao i brzinu vrtnje.PULSAR ventilatori odnosno kit NEBULA, kompatibilni su s Aura Sync, Mystic light, RGB fusion i ARGB kontrolerima. Za više detaljnijih informacija molimo vas da posjetite stranice proizvoda! 

WHITE SHARK GALAHAD - PINK!

  • 06.04.2021.
 

Poštovani kupci, White Shark GALAHAD gaming miš dobio je svoju PINK varijantu! Radi se o već dobro poznatome modelu sa SUNPLUS 6651 senzorom maksimalne rezolucije do 6400 DPI-i, HUANO prekidačima(čiji životni vijek iznosi preko 10 M klikova) te RGB osvjetljenjem. RGB osvjetljenjem možete u potpunosti upravljati putem software-a koji možete preuzeti na stranicama proizvođača. GALAHAD-a odlikuje i iznimno mala težina - svega 72g. Osim u novoj PINK varijanti, GALAHAD je dostupan i u CRNOJ te BIJELOJ boji! Za više informacija, posjetite stranice proizvoda!

White Shark PS5 oprema!

  • 19.03.2021.
 
Dragi kupci, White Shark od sada u svojoj ponudi ima i PS5 opremu tj dodatke za vaš PS5 kontroler. BODY LOCK - silikonska zaštita dostupna u crnoj, bijeloj te crvenoj boji. CLINCH - stalak za brzo punjenje čak dva PS5 kontrolera istovremeno. SUBMISSION - stalak na koji možete odložiti kontroler nakon završetka igranja. HOOK - set silikonskih gripova za gljivice kontolera te plastični produžeci za LR tipke. WHEEZER - set silikonskih gripova za gljivice vašeg kontrolera. U pakiranju se nalaze dvije vrste gripova. Za više informacija posjetite stranice proizvoda!

SBOX HS-707 - USB naglavne slušalice!

  • 05.03.2021.
 
SBOX HS-707 su jednostavne naglavne slušalice s podesivim mikrofonom, idealne za uredske on-line sastanke koristeći razne aplikacije kao što su Skype, Microsoft Teams i sl.. Promjer zvučnika je 40mm, frekvenscijski raspon on 20Hz do 20kHz uz imepedanciju od 32 Ohma. Na kabelu duljine 1.8m nalaze se kontrole za glasnoću zvuka te USB 2.0 priključak. Za više informacija posjetite stranice proizvoda.


WS SHONOBI - kompaktna gaming tipkovnica!

  • 05.03.2021.


Poštovani kupci, iz White Sharka nam dolazi prvi kompaktni model gaming tipkovnice pod nazivom SHINOBI. SHINOBI gaming tipkovnica dolazi u dvije boje - CRNOJ I BIJELOJ, posjeduje 61 tipku te isto toliko OUTEMU plavih mehaničkih prekidača životnog vijeka od čak 50 M pritisaka. Tipkovnica se na računalo spaja odvojivim TYPE C > USB 2.0 kabelom duljine 1.5m. Od ostalih odlika valja navesti ANTI-GHOSTING od čak 22 tipke te pozadinsko osvjetljenje sa 17 različitih modova. Za više informacija posjetite stranice proizvoda.


Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 1000 kn
 

Pouzdan partner

27 godina uspješnog poslovanja na domaćem i inozemnom tržištu
 

Dostupni klijentima

Telefonom na 044 680 704, mailom na kutina@smit-electronic.hr, u poslovnici...